Thursday, 27 January 2011

EVENTS - INISOL TRADE MISSION (March 7-25, 2011)

Previous post in this string

Participate with YOUR company / institution in this Trade Mission !

De Handelsmissie

Inisol zet dit jaar haar 20e editie in van de handelsmissie. Deze drie weken durende missie houdt in dat elke student op onbezoldigde basis een specifieke economische opdracht uitvoert voor een participerend bedrijf. Meestal gaat het hierbij om het uitvoeren van markt- en investeringsanalyses, site-engineeringopdrachten en het zoeken van (potentiële) klanten en leveranciers.

WAAR? Indonesië
Tijdens de 20e missie zal een delegatie van onze studenten de Vlaamse economie vertegenwoordigen in Indonesië, ’s werelds grootste archipel, gelegen op een uiterst strategisch gelegen handelslocatie. Indonesië kende een zeer sterke economische ontwikkeling sinds de Aziatische crisis eind jaren ‘90. Ook kon het, ondanks de globale economische crisis in 2009, sterke groeicijfers voorleggen. Bovendien beschikt Indonesië, met haar ruim 240 miljoen inwoners, over een enorme consumentenmarkt. (source)

The BROCHURE can be downloaded HERE.
For more information : the INISOL website is HERE.

INISOL is een vereniging gemotiveerde laatstejaars handelsingenieurs van de Solvay Business School Brussels. Op deze site vindt u meer informatie over INISOL, haar leden, activiteiten en partners.


For Belgium: contact Inisol - for Indonesia : Contact FIT Agency (Dominique Vanderhaegen).

No comments:

Post a Comment